De Doux Vallei ontdekken

 

De Doux Vallei biedt een diversiteit aan zowel schilderachtige als gastvrije landschappen, spectaculaire kloven, bossen, weilanden en boomgaarden.

Gelegen in het hart van de Groene Ardèche, strekken zich de beroemde hellingen van Tournon-sur-Rhône naar het oosten uit, bij de toegangspoort tot het regionale park van de Monts d'Ardèche, naar Saint-Agrève in het westen, en toppen van Lalouvesc en Annonay in het noorden, naar het sportieve dorp Saint-Félicien, in het zuiden. 

Vanaf het laatste punt, ongeveer halverwege juni, fietsen zo'n 15.000 fietsers de beroemde Ardéchoise-race.

De aantrekkelijkheid van de Groene Ardèche is voornamelijk gebaseerd op een gevarieerde natuurlijk en cultureel erfgoed. Met zo’n 750 km bewegwijzerde routes voor het hele (spotieve) gezin. Met de prachtige seizoenslandschappen, en onder andere de royale fruitboomgaarden, staat de Doux-Vallei bekend om zijn heldere water en de spectaculaire kloven die bekeken worden vanuit de Train de l'Ardèche, een toeristische stoomtrein (de beroemde Mastrou). 

Arlebosc, vue de la montagne des 3 croix
Crème de Châtaignes
Picodon de Chèvre
Bière locale Freemousse

De Groene Ardèche is ook een beroemd natuurlijk wildpark, de Safari de Peaugres en toeristische professionals die de traditie van een warm welkom cultiveren.

De Groene Ardèche trekt aan en verleidt!

U kunt de regio niet doorkruisen zonder de lokale producten, fruit, kastanjes, kazen, vleeswaren of grote wijnen met een beschermde oorsprongsbenaming te proeven. De gastronomie van de Ardèche is onvermijdelijk.

  

Programme d'animation aux alentours : 
Où sortir en Ardèche Verte ?

Contact


Camping LE VIADUC Ardèche
1595 route du Banchet
07 410 ARLEBOSC

Tél. (+33) 04 75 06 74 49
Stéphanie et Olivier ORTILLON

e-mail : camping.viaduc@yahoo.com

Betaalmiddelen


Copyright


© 2020 Camping le Viaduc. All Rights Reserved.

Legal Notice / Sales terms and rules of procedure